Baby, kinderen, jongvolwassenen & relaties

Baby, kinderen, jongvolwassenen & relaties

Ik geef gezinsondersteunende begeleiding en advies over zorg. Mijn motto: “Een kind moet gewoon kind blijven!” Een rugzakje rust loopt met uw kind mee!

“Ons zoontje
sliep heel slecht, hij was ook erg onrustig. Hij zat ook niet goed in zijn vel,
zijn humeur leed er ook onder. Ik kwam een keer toevallig in contact met Anja
Reijns. Ze zei dat ze me kon helpen. Met slechts een foto van mijn zoontje en
een foto van zijn slaapkamer. Ik dacht: baat het niet, dan schaadt het niet.
Maar het effect was heel bijzonder. Nu slaapt hij goed, hij is veel  rustiger geworden.
Onze zoon heeft weer zin in het leven gekregen.”

Zomaar een voorbeeld van een kind dat door mij is geholpen. Een kind dat een stukje ballast met zich meedroeg. Kinderen met een negatief rugzakje – tegenwoordig lijken ze steeds meer voor te komen. Asperger, autisme, PDD-nos, ADHD, allemaal labels die op kinderen worden geplakt. Niet voor even, maar soms voor altijd. En dat is funest, want elk kind is een kind. Hoe je je kindertijd beleeft, is de opmaat voor je toekomst.

In het leven draait alles om balans. Een kind dat boos, overactief, niet zichzelf is en dat uit in boosheid is zijn evenwicht kwijt. Die balans wordt namelijk niet verstoord door het kind zelf, maar door de prikkels uit zijn omgeving. De kracht van mij is dat ik letterlijk en figuurlijk voel wat er in een kind omgaat. Ik weet dan ook precies welke energie een kind nodig heeft om weer in balans te geraken, weer kind te zijn. Daar zijn geen lange sessies voor nodig, maar slechts een paar behandelingen.

Elk kind verdient een zo zorgeloos mogelijke jeugd. Ik help daarbij. Niet met een rugzakje vol ballast, maar een rugzakje met rust dat met het kind door zijn jeugdjaren wandelt. Ook indien uw kind gepest wordt of zelf pester is, slecht slaapt, faalangst heeft, of stress voor een examen heeft kan ik op een eenvoudige manier helpen. Dus naast de reguliere zorg kan ik een helpende hand bieden.

Bij het woord paranormaal hebben veel mensen het idee dat je dan te maken hebt met een bijzonder iemand. Alsof het bovennatuurlijke het natuurlijke karakter van een normaal mens zou veranderen. Niets is minder waar. Ik ben een gewoon mens, heel normaal. En net als ieder mens – dus ook u – heb ik een spirituele kant. Alleen heb ik het vermogen om er iets goeds mee te doen. Daar is geen poespas voor nodig. Ik houd het simpel. Ik vind het fantastisch om met kinderen te werken. Ik voel ze feilloos aan, omdat ik met mijn  telepathisch vermogen tot in hun hart dring. Ze zien mij als oermoeder. Een grotere eer kun je niet krijgen van een kind. Ik zie een kind altijd onder begeleiding van ouders of voogd.

Wanneer uw kind slecht slaapt, veel huilt, ontroostbaar is veel last van krampjes heeft ook dan kunt u bij mij terecht. Door mijn invoelend vermogen weet ik direct waar de oorzaak ligt en kan ik er ook iets aan doen.

Kinderen kunnen heel gevoelig reageren op nieuwe situaties, bv een verhuizing, scheiding of nieuwe school. Hier kunnen kinderen ook heel heftig op reageren. Dat kan zich uiten in weer bedplassen, slechter slapen of weer drukker zijn dan anders. Ik kan hier veel in betekenen voor u en uw kind.

Scholen

Sommige kinderen voelen zich beroerd door de school. Dit ligt niet aan de leerkrachten, deze kinderen zijn meestal erg gevoelig voor de energievelden om hen heen. Heel begrijpelijk, want in een school komt heel veel energie bij elkaar. Om zich te beschermen sluiten deze kinderen zich af. Uiteindelijk helpt het niet, de druk wordt steeds groter. Kinderen kunnen dan angstig worden, dat kan thuis leiden tot heel onrustig gedrag. Kortom, het kind verliest zichzelf. En het schreeuwt om hulp. Ik wil hen graag helpen. Want een kind moet een kind kunnen zijn. Energievelden zijn nooit statisch, je kunt ze aanpakken. met een paar simpele handvatten kun je al veel bereiken bij deze overgevoelige kinderen.

Nieuwetijdskinderen

Er is meer tussen hemel en aarde. Ik ben paranormaal begaafd en weet dat zeker. Maar die zekerheid leg ik niemand op. Mensen komen er soms zelf achter. Dat kan mooi zijn, dikwijls raak je ervan in de war. Dan kan het je leven verpesten. Vooral kinderen kunnen heel ontvankelijk zijn voor die spirituele wereld.  Vooral begrip krijgen tussen ouders en kind is heel belangrijk. Ik kan de ouders zelf laten ervaren wat hun kind voelt en ziet, daardoor wordt hen duidelijk wat er aan de hand is en waar hun kind tegen aan loopt en kan ik de ouders helpen op welke manier zij hun kind het beste kunnen bijstaan.

Ik begeleid ook jongvolwassenen met hun (rij) examens en tentamens en eventuele belangrijke sportwedstrijden. Ik doe dit via de foto. U stuurt een foto via de mail en het tijdstip(pen) van de examens, tentamens. Ik ben ook tolk tussen ouders en jongvolwassenen want er is vaak veel onbegrip die zorgt voor een negatieve energie.

Heeft u ook wel eens het gevoel dat u langs elkaar heen leeft? Of dat u elkaar gewoon even niet kunt bereiken? Niet verbaal en niet op non-verbale wijze? Bent u de laatste tijd eerder broer en zus dan een koppel? Misschien is het dan tijd voor een “verhelderende sessie” bij MIJ.

Soms blijf je bij elkaar uit gewoonte maar mis je toch het stukje passie. Ook kan het zijn dat je nog iedere keer tegen dezelfde problemen blijft aanlopen ook al heb je er samen al zo vaak over gepraat. Ook zijn er situaties waarin juist veel gezwegen wordt en waar de een van de ander niet weet hoe ze ergens over denken en hoe het gevoel daarbij is. Er is ook regelmatig een gevoel van verlatenheid zeker als je samen hard werkt en weinig tijd voor elkaar kan hebben. In deze periodes is het prettig om een TOLK tot je beschikking te hebben die begrijpt hoe de ander het bedoeld en waarom de ander sommige dingen zegt of juist niet zegt. Zo’n TOLK kan Anja voor uw relatie zijn.

Anja kan ook hulp bieden tijdens of na een echtscheiding.

“Maak van een echtscheiding geen vechtscheiding”

“In een radiospotje vertelt een kind dat zijn vader niet naar het afzwemmen komt als ook de moeder er bij is. In het echt gebeurt dat ook, vreselijk vind ik dat. Kinderen hebben het al moeilijk als de ouders gaan scheiden, maar bij een vechtscheiding worden ze geestelijk verwond. Die littekens gaan nooit meer weg. Voorkom dat en maak van uw echtscheiding dus geen vechtscheiding. Daarbij kan ik helpen. Door mijn gave kan ik uw kind kracht geven, in balans houden. Doordat ik in het gevoel van uw kind kan komen, kan ik uw kind ervan overtuigen dat een scheiding nooit zijn of haar schuld is. Ook u kan ik helpen om de scheiding zó te verwerken dat u daarbij uzelf blijft. En dus uw kind niet hoeft te belasten met uw verdriet.”

Anja Reijns

Locatie Groningen
Koloniesweg 3b
9695 EL Bellingwolde

Locatie Noord-Brabant
Van Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel

Lees de ervaringen van anderen