Kleine huisdieren

Kleine huisdieren

Wanneer u een dier met een klacht heeft, kunt u een foto van uw dier mailen of appen met daarbij de klacht of klachten van het dier dan kan ik in gaan voelen waar de klacht eventueel vandaan komt en wat er aan gedaan kan worden. (06 18 44 06 45). Dit geldt voor kleine huisdieren (van konijn tot hond) Ik ga dan de foto invoelen en mijn assistente of ik nemen dan contact met u op met mijn bevindingen. 

Als er een mentale of fysieke disbalans is krijg je klachten ook een dier kan mentaal te zwaar belast zijn waardoor de stress er op een fysieke manier uitkomt.
Wat een blokkade nodig heeft is per dier verschillend. Dit kan zijn geneeskracht, rust of juist aarde. De energieën die de blokkade krijgt van mij tijdens een consult of fotobehandeling doet dagen erna nog zijn werk en zal uiteindelijk voor verlichting van de pijn of mogelijk genezing zorgen. Soms is 1 behandeling genoeg, bij ernstiger kwalen doorgaans meer. Dit is per individu ook weer anders.

De geneeskracht wordt door mij in het lichaam en in het energieveld gebracht, hierna zal het lichaam dit in 2 dagen tijd als een spons absorberen vanuit het energieveld. Dan is ook pas het eindresultaat bereikt.

Het stuk genezen dat ik doe is bedoeld als ondersteuning van de dierenarts. Het is belangrijk om de reguliere sector te consulteren. Daarnaast kan ik een stuk ondersteuning zijn om sneller te genezen of pijn te bestrijden.

Fotoanalyse
Wanneer u vragen heeft over fysieke klachten of mentale- en emotionele blokkades van een dier of u wilt gewoon graag weten wat er in hem/haar omgaat, dan kunt u een foto meenemen naar een consult/ mailen of appen. Voor mij is het prettig zo min mogelijk informatie te hebben, zodat ik na het inlezen van de foto u zuiver de informatie kan geven die ik voel en zie. Naast een stuk informatie, is het stuk genezen dat ik doe ook toepasbaar op foto’s. Door in te voelen ga ik via de foto kijken of er medisch iets aan de hand is, waar ik naast de dierenarts mee kan helpen. Foto’s mogen niet ouder zijn dan een jaar en het liefst een foto waar het hoofd goed op is te zien.

Gedragsproblemen
Gedragsproblemen hebben vaak een oorzaak, die op het eerste gezicht niet duidelijk zijn. Wanneer u een dier met een gedragsprobleem heeft kunt u een foto appen of mailen. Ik bekijk en voel in waar deze problemen vandaan kunnen komen. Vaak komen gedragsproblemen voort uit een stuk onbegrip van baas naar dier. Soms ook door traumatische ervaringen uit het verleden. Daarin kan ik duidelijkheid verschaffen en dier en baas hierin begeleiden, door verschillende technieken.

Voor- en nazorg bij operaties
Het bevorderen van genezing en het verwerken van de ervaring.
Ik ontvang graag vooraf een foto en de datum en tijdstip van de operatie. Meestal zijn een aantal behandelingen nodig om een optimaal resultaat te verkrijgen.

Anja Reijns

Locatie Groningen
Koloniesweg 3b
9695 EL Bellingwolde

Locatie Noord-Brabant
Van Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel

Lees de ervaringen van anderen