Reviews

Reviews

Onze zoon heeft eind april dit jaar te horen gekregen dat hij het JC virus heeft met PML.
Dit is zeer zeldzaam waarvan 60% overlijd binnen 6 weken en 40% blijft leven.
 
Zoon was binnen een paar weken halfzijdig verlamd. Zijn vrouw en kinderen hadden het er erg moeilijk mee, tevens wij als ouders.
Het is een virus wat de hersenen aantast. In het begin kreeg hij te horen dat hij een burnout had, maar ging snel achteruit.
Aangezien dit zo zeldzaam is hebben artsen andere landen gebeld om te vragen of zij JC patiënten hadden en hoe de behandeling daarvoor. Er was uiteindelijk besloten om hem met 2 kuren pembrolizium ab via infuus te gaan behandelen. Op aanraden van zoon zijn wij er een week op vakantie gegaan. We zijn daar in contact gekomen met vrienden die ons hebben aangeraden om met Anja in contact te treden. Hij zelf heeft vorig jaar lymfklierkanker gehad en hij was door haar geholpen. Hij is nu kankervrij.
 
We hebben contact met Anja opgenomen en een foto gestuurd. Anja belde ons meteen met de mededeling dat zoon heel erg ziek is en dat ze onze zoon meteen zou gaan helpen. ‘S avonds belde Anja weer of we met zoon bij haar langs konden komen, want ze wilde hem graag zien. Na paar dagen zijn we met zoon bij haar langs geweest. We waren erg sceptisch, maar Anja heeft alles uitgelegd. Daarna begon de behandeling. Zoon voelde warmte en kou. Zij wist precies waar het virus zat, dat voelde ze.
 
Na behandeling zaten we in auto op weg naar huis en zoon begon grapjes te maken, iets wat hij al tijden niet meer gedaan had, en was ontspannen. We hebben dagelijks een update gedaan over de vorderingen van zoon, zodat Anja haar behandeling erop aan kon passen. Al gauw zat er verbetering in. Hij begon te lopen, praten en zicht kwam terug. Anja heeft hem dagelijks behandeld. Na 3 maanden heeft zoon weer lumbaalpunctie gehad en wonderbaarlijk, virus is gestopt.
 
Op aanraden van Anja moest hij gewoon doorgaan met behandelingen wat medici voor ogen hadden voor hem. Op dit moment gaat hij snel vooruit. Hij loopt weer, ziet weer en praat nog niet als voorheen, maar gebruikt moeilijke woorden en maakt lange zinnen, wel langzaam, maar gaat vooruit. Hij is nu druk bezig met neuro-fysio voor behandeling van zijn arm en hand. Arm gaat goed, alleen hand nog niet echt, maar is allemaal nog vers na constatering van zijn ziekte. Hij kan weer wat ravotten met zijn kids en vrouw is ook blij. Tevens ook wij als ouders zijnde.
 
Anja heeft hem zeer goed geholpen en zijn erg blij dat we haar hebben mogen leren kennen. Onze dank gaat daarom uit naar Anja. Zonder Anja denken wij dat onze zoon het niet zou hebben overleefd.
Petra had haar hand tweedegraads verbrand aan kokend water. Haar collegaatje attendeerde haar op Anja Reijns.
Petra heeft meteen een afspraak gemaakt en doordat ze uitlegde dat ze een brandwond had mocht ze meteen de volgende dag al komen. De behandeling van Anja ging als volgt: Anja hield haar hand bij de brandwond die ingepakt was door de arts. En Petra voelde hoe de brand eruit werd getrokken door middel van prikkende huid. toen de behandeling klaar was voelde de brandwond voor haar veel rustiger. Anja vertelde dat ze de brand eruit had getrokken en geneeskracht erin had gestopt. Zodat het herstellende vermogen van het lichaam zijn werk kon doen. Na een kleine week stuurde ze verheugd onderstaande foto van haar verbrande hand om te laten zien hoe snel het herstellende is. Foto 1 is de verbrande hand, Foto 2 een week na de behandeling. NATUURLIJK KAN ZO’N BEHANDELING OOK VIA DE FOTO.
Anja is blij dat ze Petra zo goed heeft kunnen helpen.
Ik ben 4 jaar geleden – via een collega – met Anja in contact gekomen. Op dat moment was mijn 19-jarig paard OBI niet in optimale gezondheid. Hij had geen energie meer en mankte.  Hij sleepte zijn achterbenen voort. De veearts had hem al enkele malen inspuitingen gegeven en we hadden al 2 maand met hem enkel kunnen stappen.  Het rijden met hem leek een vervlogen tijd te zijn.  De dierenarts gaf ook aan dat hij best op de weide werd gezet. Tot mijn collega over Anja vertelde …
 
Ik moet bekennen dat ik op dat moment een beetje terughoudend was > dan maar eerst contact zoeken met Anja tijdens een Workshop “Bach-bloesem”. Hop, ik met mijn oudste dochter naar Waalwijk!
 
Mijn dochter had 2 foto’s van haar paarden meegenomen en ik van OBI.  Met verbazing stonden we te kijken wat Anja aan de hand van de foto’s over de paarden wist te vertellen!  Daarop volgde dat ik met OBI naar Waalwijk ben gereden en Anja hem behandeld heeft.  Anja heeft hem ingevoeld, hem terug in balans gebracht en zijn energiebanen weer in orde gebracht.  Ongelooflijk maar ik ben met een heel ander paard terug naar huis gereden!  Daar waar hij eerst afgeschreven was kon ik na enkele dagen alweer met hem paardrijden.   Helaas heeft hij een half jaar later een herseninfarct gekregen en hebben we hem moeten laten inslapen.
 
Het was erg, maar ik ben Anja nog steeds ongelooflijk dankbaar voor die prachtige maanden dat OBI en ik dankzij haar nog hebben kunnen beleven.
 
Nadien hebben we Anja nog ettelijke malen met onze andere paarden bezocht. En ook recent nog . 

Deze edele viervoeter is geboren in 1995.
Is in 1999 klinisch en rontgenologisch keihard afgekeurd door een erkende dierenarts, maar deze beste man wist toen niet beter.

Via vrienden in contact gekomen met Anja Reijns en ze kreeg hem gezond en fit voor mij onder het zadel vanaf begin 2000 in die tijd!
Uiteindelijk heeft Nikos een geweldig leven gehad met een mooie sportcariere en met meerdere ruiters het Z2 gehaald. Ook had Nikos veel aanleg voor de passage en piafffe bleek tijdens de trainingen, maar hier heb ik in de sport nooit echt “werk” van gemaakt omdat ik hem altijd wilde sparen voor een lang en gelukkig paardenleven te hebben.

Hij is altijd een zorgenkindje gebleven en Anja Reijns bleef hem periodiek behandelen.
Nikos is wegens ouderdom gestorven in april 2015 en is 20 jaar geworden.
Via deze weg bedank ik Anja voor de zoveelste keer voor haar gave! Niet alleen voor alles wat je voor Nikos hebt gedaan, maar natuurlijk ook voor mij als persoon!

 

“Ons zoontje
sliep heel slecht, hij was ook erg onrustig. Hij zat ook niet goed in zijn vel,
zijn humeur leed er ook onder. Ik kwam een keer toevallig in contact met Anja
Reijns. Ze zei dat ze me kon helpen. Met slechts een foto van mijn zoontje en
een foto van zijn slaapkamer. Ik dacht: baat het niet, dan schaadt het niet.
Maar het effect was heel bijzonder. Nu slaapt hij goed, hij is veel  rustiger geworden.
Onze zoon heeft weer zin in het leven gekregen.”

Mily Aarts durfde haar huis niet meer te verlaten. Totdat ze het advies kreeg van haar schoonzus om Anja Reijns in te schakelen. “Met haar paranormale gaven zorgde ze ervoor dat ik mijn sociale leven weer terug heb.”

Paniekaanvallen, hyperventilatie, spanningen: telkens als Mily naar buiten ging werd ze daardoor overvallen. Daarom verkoos ze liever de veiligheid in haar eigen huis dan het leven erbuiten. “Het gevolg was wel dat ik steeds meer in een isolement terechtkwam”, zegt de Vlijmense.

Het bezoek aan Anja veranderde haar leven radicaal. “Het was een openbaring. Na de sessie bij Anja had ik het gevoel dat ik twintig kilo was kwijtgeraakt. Een grote emotionele ballast viel weg, ik voelde me een stuk lichter.”

Met behulp van Anja veroverde Mily stap voor stap weer het maatschappelijk veld. “Het was niet eenvoudig, maar Anja hielp me daarbij. Ze had een foto van me. Telkens als ik aangaf dat ik bijvoorbeeld boodschappen ging doen, gaf ze me door de foto in te lezen de kracht om gewoon mee te doen. Ik voelde het ook als Anja daarmee bezig was. Ik kreeg meteen de kracht en de energie om naar buiten te gaan. Ik hoor er nu weer bij.” Nog een prettig bijeffect: “Anja heeft me ook van mijn medicijnen afgeholpen. Dat deden we in samenspraak met mijn huisarts. Ook wat dat betreft, gaat Anja heel zorgvuldig met je om.”

Marieke was al lange tijd opzoek naar een geschikt jong dressuurpaard.
Toen ze, na een lange zoektocht en veel verschillende paarden te hebben gezien ze, haar hart verloren
had aan de ruin Now or Never bleek hij op de keuring OCD te hebben. Dan baal je even flink.
Alles klopte. De schofthoogte, kleur, gewenst afstammelingen en een heel fijn karakter.

Na overleg met Anja Reijns en de dierenarts heb ik besloten Now or Never te laten opereren
aan OCD. Met intensieve voor- en nazorg van Anja Reijns is de operatie succesvol verlopen.
Mijn paard had er niets mee geleden. Het vervelende van zo’n operatie is altijd het langdurig revalideren
en de stalrust. Stalrust is in mijn beleving nooit goed voor het lichaam en de geest van je
paard, maar het moest even. Anja Reijns heeft mijn paard ook tijdens de revalidatie regelmatig
behandelt. Gewoon via een recente foto! Zo kon Anja het lichaam en de geest van mijn paard
telkens van de juiste energie voorzien om ervoor te zorgen dat de revalidatie voorspoedig kon
verlopen. Gelukkig is mijn paard zeer goed door de revalidatie gekomen. Met super mooie
dunnen benen en verder geen complicaties heb ik nu een ‘geschikt’ sportpaard.

Ik kan het iedereen aanraden contact te zoeken met Anja Reijns!

Covid, na bijna een jaar het te kunnen ontlopen moest ook ik er aan geloven.  In eerste instantie was ik grieperig maar door mijn astma merkte ik al snel dat het niet zo maar een gewone griep was. Benauwd, vermoeid geen energie. Al snel bleek ik Covid te hebben. Gelukkig was Anja er. Zij gaf mij energie en vooral heel belangrijk weer lucht. Ze zorgde ervoor dat mijn lichaam kon herstellen, stuurde energie naar de plaatsen die het op dat moment het hardste nodig hadden. Ze gaf aan dat bij mij het probleem vooral in de uiteinden van de longblaasjes zat, dit had ik bij de arts aangegeven en ik heb daarop een ander medicijn gekregen dat dieper mijn longen in gaat. Dit in combinatie met de behandelingen van Anja maakte dat ik mezelf niet langdurig (3 dagen) heb hoeven ziekmelden ik kon gewoon aan het werk blijven. Ik ben heel dankbaar dat Anja mij heeft geholpen en het allerbelangrijkste ik heb het al maanden niet meer benauwd gehad. Dit is een extra cadeautje. Ik kom nog regelmatig bij Anja om het bij te houden ze behandelt mij dan en voelt dan ook meteen of er weer iets aan zit te komen wat ze dan meteen weer aanpakt. Bij komend voordeel bij de behandelingen is dat ze ook meteen een ontspanning er bij geeft zodat je de week weer goed aan kan.

Liefs Monique

Advies van Anja:

Covid- en LONG-Covid klachten kunnen heel lang heel vervelend voor u nawerken. Als u bij de reguliere artsen bent geweest en toch tegen bepaalde dingen aanloopt zoals vermoeidheid, benauwdheid en concentratieproblemen dan kan ik u daar bij helpen. Door u energie te geven daar waar het hard nodig is om het herstellend vermogen van uw lichaam met energie weer op pijl te krijgen. Heeft u vragen stel ze gerust.

 

Anja staat altijd voor mij klaar. Toen ik haar vroeg of ze een speciaal armbandje voor mij kon instralen, deed ze dat graag. Ik ben iemand die best spanning kan hebben bij een leuke uitdaging, en dit armbandje zorgt ervoor dat ik rustig en gefocust blijf. Hierdoor kan ik altijd de rust bij me dragen Ik ben erg tevreden!

Matt

Van Anja:

Als u iets moet doen wat u spanningen oplevert een examen een operatie of een podiumoptreden dan kan ik een voorwerp wat van u zelf is instralen met rust of u via de foto behandelen

LONG-COVID…. Wat was dat een gigantische ellende. Ik was moe, had geen energie, had last van hartkloppingen, steken op mijn borst, lage saturatie, stekende hoofdpijn, sliep slecht, benauwd, ik voelde mijzelf absoluut verre van gezond en fit. Als je 2 kleine kinderen rond hebt rennen is dat geen ideale combinatie kan ik je vertellen. Ik begon angstig te worden, het vertrouwen in mijn lichaam kwijt te raken.

Ik dacht echt dat het nooit meer over zou gaan, tot, je raad het misschien al. Tot ik in behandeling ging bij Anja. Iedere behandeling begon ik meer en meer licht te zien aan het einde van deze lange tunnel. Vooral de ooraccupunctuur sessies brachten mij verlichting. Anja verzekerde mij dat het goed zou komen, gelukkig heeft ze gelijk gekregen! Ik kan weer achter mijn kinderen aan rennen,  sporten, werken, echt fantastisch! Ik voel mij weer helemaal mijzelf.

Advies van Anja:

Covid- en LONG-Covid klachten kunnen heel lang heel vervelend voor u nawerken. Als u bij de reguliere artsen bent geweest en toch tegen bepaalde dingen aanloopt zoals vermoeidheid, benauwdheid en concentratieproblemen dan kan ik u daar bij helpen. Door u energie te geven daar waar het hard nodig is om het herstellend vermogen van uw lichaam met energie weer op pijl te krijgen. Heeft u vragen stel ze gerust.

 

Anja heeft onze dochter enorm veel geholpen op verschillende vlakken. Op 3 jarige leeftijd is er een auto immuun ziekte bij onze dochter vastgesteld die met behulp van zware medicatie onder controle wordt gehouden. Deze medicatie heeft echter enorm veel bijwerkingen, door Anja zijn deze bijwerkingen minimaal. Op de wekelijkse momenten dat ze haar medicatie krijgt ondersteunt Anja haar via de foto.  We hebben onze dochter met en zonder de hulp van Anja gezien en zijn het erover eens dat het een wereld van verschil is, onze dochter van inmiddels 9 jaar beaamt dit dan ook. Anja straalt water voor haar in, behandelt haar foto op momenten dat het even wat minder gaat met haar gezondheid, geeft beschermende eitjes waardoor mijn beide kinderen minder last ervaren van alle prikkels om hen heen, 

Anja heeft ook geholpen met de ‘prikangst’ van onze dochter, bloed prikken was een drama door een eerdere nare ervaring, door de hulp van Anja maakt ze nu zelfs grapjes onder het prikken. Wij zijn Anja enorm dankbaar voor alle hulp!

Josien

Advies van Anja:

Als kinderen of volwassenen chronisch ziek zijn en daar medicatie voor nodig hebben waarbij ook vervelende bijwerkingen kunnen optreden dan kan ik u en natuurlijk ook de kinderen bij helpen zodat de bijwerkingen minimaal zijn. Dat doe ik door middel van fotobehandelingen ofwel persoonlijke behandelingen. Gelukkig merk ik dat veel volwassenen en kinderen daar baat bij hebben. Heeft u vragen dan hoor ik dat graag.

 

Toen ik mijn paard Merlin kreeg was hij 12 jaar oud. Hij was in het begin heel erg angstig, waardoor hij snel gestrest raakte. Hij was verder super lief en een echte vriend. Ik wilde hem graag helpen om zijn stress los te kunnen laten. Anja is toen voor het eerst bij hem langs gekomen om hem in te voelen en onze band te versterken, waardoor hij meer zelfvertrouwen kreeg. Hij durfde daardoor steeds meer en kon zijn stress beter los laten.

 

Een paar jaar later raakte hij in paniek toen zijn paardenvriend uit de wei werd gehaald en heeft hij een sliding stop gemaakt. Daarna kon hij bijna niet meer lopen. Na onderzoek aan de faculteit diergeneeskunde, bij de universiteit van Utrecht, bleek dat zijn tussenpees van zijn achterbeen was afgescheurd. Ze gaven aan dat hij geen rijpaard meer zou kunnen zijn, maar mogelijk wel nog een tijd op de wei met vervroegd pensioen. Ik heb hem toen mee naar huis genomen en heb Anja gevraagd om te kijken wat ze voor hem kon betekenen. Ik wilde hem vooral pijnvrij hebben. Anja is hem toen intensief 3 dagen per week gaan behandelen. Na 3 maanden gingen we op controle en bleek dat de tussenpees volledig was aangegroeid. De artsen begrepen er niets van. Daarna zijn we weer langzaam gaan opbouwen en konden we weer heerlijk samen rijden.

 

In de jaren daarna is Anja regelmatig betrokken geweest voor ondersteuning en behandeling als hij een kwaaltje had of bij koliek. Ook toen hij niet goed uit een verdoving kwam kon zij hem helpen en voelde hij zich daarna weer goed. 

 

Een paar maanden geleden constateerde de dierenarts bij mijn inmiddels 28-jarige Merlin dat hij hoefkanker had. Er was volgens haar niets meer aan te doen en hij moest worden ingeslapen. Ik heb toen aan Anja gevraagd wat Merlin nog zou willen. Wilde hij nog door met leven of was het zo goed voor hem? Zij heeft via een foto ingevoeld. Ze gaf aan dat hij nog tevreden was en nog niet klaar om te gaan. Daarop heeft Anja een behandeling ingezet in samenwerking met een middel dat ik van een andere dierenarts heb gekregen om op het aangetaste weefsel te smeren. Nu 4 maanden later is de hoefkanker volledig genezen! Hij kan nu nog heerlijk genieten met zijn paardenvrienden in de paddock en op de wei. En af en toe rijden we nog een klein rondje samen.

 

Ik ben Anja heel dankbaar dat ze al zo lang voor Merlin klaar staat. Zonder haar was hij niet zo oud geworden en niet zo’n blij en tevreden paard. Dankjewel Anja voor al je goede zorgen en ondersteuning al die jaren! Milou

Anja is bij Fleur (paard) en mij op bezoek geweest. 

Fleur is een merrie van 7 jaar. Ik liep met haar tegen heel veel dingen aan, waardoor ik niet verder kwam. 

Zelfs getwijfeld om haar te verkopen omdat ik dacht dat er geen klik was. Voor mij was Anja de laatste oplossing en om te kijken waar het probleem zat en wat we er aan kunnen doen. 

Wat er tijdens de behandeling gebeurde was al heel bijzonder om te zien. 

Er was ook een heel bijzonder moment toen Fleur weg wou lopen uit haar stal en Anja zei, Fleur ik ben nog niet klaar. Het paard stopte bij de opening van de deur, wachtte even en draaide terug naar Anja. 

Het rijden na de behandeling was zo erg verbeterd. Niet meer kijkerig en schrikkerig ook veel meer meedenkend en relaxed. 

Fleur is zo verbeterd dat het andere mensen ook opvalt. Stuk voor stuk zeggen ze, wow wat is dit paard verbeterd zeg! Wat heb je in die tussentijd gedaan!

Niet alleen bij Fleur maar ook bij mezelf heeft het ontzettend geholpen!

Ik kan zo wel door blijven vertellen hoe bijzonder het is en hoe het paard is opgeknapt!

Ik ben zo blij dat Anja is geweest! Ze heeft ons heel erg geholpen en het plezier van rijden weer teruggebracht!

Nogmaals bedankt Anja!

Groetjes Jamy 

 

Aan het woord: Kees van Gilst, eigenaar van Rail Partner Holland

“Anja Reijns is waardevol voor onze mensen. En voor ons bedrijf”

Een onderneming moet geld verdienen om zijn bestaan te waarborgen. Maar een bedrijf is meer, vindt Kees van Gilst, directeur van Rail Partner Holland. “Je moet ook een goed huisvader zijn voor je medewerkers.” Als Kees de vader is, dan mag Anja Reijns de moeder worden genoemd. Want de paranormaal begaafde Waalwijkse is jarenlang nauw betrokken bij het bedrijf. “Anja zorgt ervoor dat wij, zo’n dertig medewerkers, in balans zijn en blijven. Daardoor werken we hier ook zo prettig met elkaar samen. En het betaalt zich financieel wel degelijk uit, al is dat niet het doel waar we naar streven.”

Een mens kun je niet alleen uitdrukken in een economisch getal – al zouden de meeste ondernemers dat heel graag willen. Een mens is logica en emotie in één. Als die componenten in evenwicht zijn, functioneren mensen op hun best. En dan voelen mensen zich ook het gelukkigst.

Maar die balans kan makkelijk worden verstoord. Door ziekte, door relationele problemen,  door financiële krapte. Een mens kan er zich niet voor afsluiten, dus de ballast wordt ook naar het werk meegenomen.

Geen enkel bedrijf ontkomt aan zulke problemen – ook Rail Partner Holland niet. “Maar wij gaan er heel goed mee om, dankzij Anja”, zegt Van Gilst. “Ondanks de moeilijke omstandigheden waarin een medewerker verkeert en de klappen worden oplopen, houdt Anja toch de kwaliteiten die ze hebben overeind. Het is een stukje maatschappelijke betrokkenheid die wij willen tonen. Ook de onderneming wordt er financieel beter van. Het mes snijdt dus aan twee kanten.”

Hocuspocus. Paranormaal, dat is toch abnormaal? Zo werd in eerste instantie door de meeste medewerkers gereageerd toen Van Gilst besloot om Anja Reijns te betrekken bij het wel en wee van het belangrijkste kapitaal van Rail Partner Holland. Die scepsis is verdwenen. “Ten eerste is Anja een heel normale vrouw. Geen zwever, maar lekker nuchter. Alleen heeft ze vaardigheden die er door de eeuwen heen altijd al waren. Maar niet iedereen kan ze toepassen, zij wél. Anja is onze steun en toeverlaat op het mentale vlak. Onze mensen hebben het zelf ondervonden. Sterker nog: als ze iets dwarszit, dan vragen ze om Anja voor een sessie.”

Investeren in Anja Reijns, dus investeren in zijn medewerkers – en ook zichzelf: ‘Ik maak ook gebruik van haar gaven’ – is buitengewoon waardevol, is de ervaring van Van Gilst. “Aandacht voor je mensen genereert aandacht voor de ander. Aandacht voor je collega’s, voor je werk, voor de klanten. We hebben daardoor een heel homogene groep gekregen met betrokken medewerkers. Dat is heel erg waardevol. Daar heeft Anja een belangrijk steentje aan bijgedragen.”

 

Ik ken Anja al vele jaren en ze heeft mijn gezin en mij al vaak geholpen.

Deze keer was het anders.

Ik had een tumor in mijn hoofd (een spoelcellig plaveiselcel carcinoom) wat vanuit huidkanker naar binnen was gekomen.

In het ETZ (ziekenhuis Tilburg) kreeg ik te horen dat de snelgroeiende tumor , na eerdere operatie en bestralingen, nu niet meer te opereren was en werd mij een levensverwachting van zo’n 3 maanden gegeven. Misschien kon ik nog wat tijd kopen met immuuntherapie in het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. Inmiddels zat ik zwaar onder de Fentanyl (morfine) en stond mijn bed in de kamer en was ik, samen met mijn man en mijn kinderen, de laatste zaken aan het regelen.

Na overleg met Anja ben ik begonnen aan de immuuntherapie met, op uitdrukkelijk advies van Anja, gebruik van Chaga ter ondersteuning van mijn immuunsysteem. Ook vroeg Anja om een recente foto om mij ook op die wijze te ondersteunen.

Elke 3 weken kreeg ik een infuus in het Erasmus en na 3 maanden een CT-scan. Terwijl ik al eigenlijk begraven had moeten zijn, gaf deze scan aan, tot verbazing van iedereen, dat de tumor weg was. Mijn immuunsysteem had blijkbaar goed werk gedaan en ik voelde me dan ook moe maar prima.

Na weer 3 maanden een 2e scan. Ook deze was goed. Anja gaf aan de Chaga te blijven gebruiken ter versterking van mijn immuunsysteem.

Nu, na 9 maanden, de 3e scan. Ik kan stoppen met de therapie in het Erasmus en ben schoon verklaard. Daar geven ze bij aan zeer verrast te zijn door de snelle respons. Schoon (geen waarneembare kankercellen) al bij de 1e scan was zeer ongebruikelijk! I Mijn levensverwachting is nu weer JAREN. Ik blijf wel onder de 3maandelijkse CT-scan controle.

Ik snap dat mijn immuunsysteem het werk nu zelf moet voortzetten maar ik ben er van overtuigd dat Anja en de Chaga (die ik nog steeds op haar advies blijf gebruiken) tezamen met de immuuntherapie mijn leven hebben gered. Ik ben haar dan ook ontzettend dankbaar.

 

Tjitsche

Opstandig. Nachtmerries. Concentratieproblemen. Onderpresteren op school. Volgens een psychologische test zou mijn zoon het Syndroom van Asperger hebben. Ritalin zou kunnen helpen. Ik was daar heel huiverig voor. Ik ben geen voorstander van Ritalin. Als arts in de gezondheidszorg weet ik dat er behoorlijke bijwerkingen op kunnen treden als je Ritalin gebruikt. Nu zit Pieter weer lekker in zijn vel. Dankzij de paranormale gave van Anja Reijns.

Via een kennis kwam ik bij Anja Reijns terecht. Ik liet Anja een foto van Pieter zien. Anja wist precies waar de schoen wrong. Wat ik voor mezelf al helder had, werd door Anja vertolkt. Zij tekende mijn kind voor me uit.

Pieter werd door Anja behandeld. Ze gaf hem dan een “eitje”, Dat eitje zit als een huls om hem heen, beschermt hem tegen te veel en negatieve prikkels. Dat creëert heel veel innerlijke rust Als hij veel drukker wordt, dan geeft hij zelf aan dat hij graag weer even naar Anja wil. ‘Er zit een barst in mijn eitje’, zegt-ie dan. Pieter houdt dus regie over zijn eigen leven. Ook al omdat hij bewust is geworden van zijn eigen gevoeligheid.

Logisch denken, dat is het uitgangspunt in de medische wereld. Wat niet bewezen is, bestaat niet. Dat is het uitgangspunt. Vandaar dat ik in eerste instantie ook heel sceptisch was toen ik naar Anja ging dat is radicaal veranderd. Al kan het niet worden uitgelegd, een paranormale gave kan wel degelijk werken. Ik ben daarvan overtuigd. En Pieter zeker.

Dankjewel Anja,

Mariëlle

Anja Reijns

Locatie Groningen
Koloniesweg 3b
9695 EL Bellingwolde

Locatie Noord-Brabant
Van Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel