Reviews

Reviews

Onze zoon heeft eind april dit jaar te horen gekregen dat hij het JC virus heeft met PML.
Dit is zeer zeldzaam waarvan 60% overlijd binnen 6 weken en 40% blijft leven.
 
Zoon was binnen een paar weken halfzijdig verlamd. Zijn vrouw en kinderen hadden het er erg moeilijk mee, tevens wij als ouders.
Het is een virus wat de hersenen aantast. In het begin kreeg hij te horen dat hij een burnout had, maar ging snel achteruit.
Aangezien dit zo zeldzaam is hebben artsen andere landen gebeld om te vragen of zij JC patiënten hadden en hoe de behandeling daarvoor. Er was uiteindelijk besloten om hem met 2 kuren pembrolizium ab via infuus te gaan behandelen. Op aanraden van zoon zijn wij er een week op vakantie gegaan. We zijn daar in contact gekomen met vrienden die ons hebben aangeraden om met Anja in contact te treden. Hij zelf heeft vorig jaar lymfklierkanker gehad en hij was door haar geholpen. Hij is nu kankervrij.
 
We hebben contact met Anja opgenomen en een foto gestuurd. Anja belde ons meteen met de mededeling dat zoon heel erg ziek is en dat ze onze zoon meteen zou gaan helpen. ‘S avonds belde Anja weer of we met zoon bij haar langs konden komen, want ze wilde hem graag zien. Na paar dagen zijn we met zoon bij haar langs geweest. We waren erg sceptisch, maar Anja heeft alles uitgelegd. Daarna begon de behandeling. Zoon voelde warmte en kou. Zij wist precies waar het virus zat, dat voelde ze.
 
Na behandeling zaten we in auto op weg naar huis en zoon begon grapjes te maken, iets wat hij al tijden niet meer gedaan had, en was ontspannen. We hebben dagelijks een update gedaan over de vorderingen van zoon, zodat Anja haar behandeling erop aan kon passen. Al gauw zat er verbetering in. Hij begon te lopen, praten en zicht kwam terug. Anja heeft hem dagelijks behandeld. Na 3 maanden heeft zoon weer lumbaalpunctie gehad en wonderbaarlijk, virus is gestopt.
 
Op aanraden van Anja moest hij gewoon doorgaan met behandelingen wat medici voor ogen hadden voor hem. Op dit moment gaat hij snel vooruit. Hij loopt weer, ziet weer en praat nog niet als voorheen, maar gebruikt moeilijke woorden en maakt lange zinnen, wel langzaam, maar gaat vooruit. Hij is nu druk bezig met neuro-fysio voor behandeling van zijn arm en hand. Arm gaat goed, alleen hand nog niet echt, maar is allemaal nog vers na constatering van zijn ziekte. Hij kan weer wat ravotten met zijn kids en vrouw is ook blij. Tevens ook wij als ouders zijnde.
 
Anja heeft hem zeer goed geholpen en zijn erg blij dat we haar hebben mogen leren kennen. Onze dank gaat daarom uit naar Anja. Zonder Anja denken wij dat onze zoon het niet zou hebben overleefd.
Petra had haar hand tweedegraads verbrand aan kokend water. Haar collegaatje attendeerde haar op Anja Reijns.
Petra heeft meteen een afspraak gemaakt en doordat ze uitlegde dat ze een brandwond had mocht ze meteen de volgende dag al komen. De behandeling van Anja ging als volgt: Anja hield haar hand bij de brandwond die ingepakt was door de arts. En Petra voelde hoe de brand eruit werd getrokken door middel van prikkende huid. toen de behandeling klaar was voelde de brandwond voor haar veel rustiger. Anja vertelde dat ze de brand eruit had getrokken en geneeskracht erin had gestopt. Zodat het herstellende vermogen van het lichaam zijn werk kon doen. Na een kleine week stuurde ze verheugd onderstaande foto van haar verbrande hand om te laten zien hoe snel het herstellende is. Foto 1 is de verbrande hand, Foto 2 een week na de behandeling. NATUURLIJK KAN ZO’N BEHANDELING OOK VIA DE FOTO.
Anja is blij dat ze Petra zo goed heeft kunnen helpen.
Ik ben 4 jaar geleden – via een collega – met Anja in contact gekomen. Op dat moment was mijn 19-jarig paard OBI niet in optimale gezondheid. Hij had geen energie meer en mankte.  Hij sleepte zijn achterbenen voort. De veearts had hem al enkele malen inspuitingen gegeven en we hadden al 2 maand met hem enkel kunnen stappen.  Het rijden met hem leek een vervlogen tijd te zijn.  De dierenarts gaf ook aan dat hij best op de weide werd gezet. Tot mijn collega over Anja vertelde …
 
Ik moet bekennen dat ik op dat moment een beetje terughoudend was > dan maar eerst contact zoeken met Anja tijdens een Workshop “Bach-bloesem”. Hop, ik met mijn oudste dochter naar Waalwijk!
 
Mijn dochter had 2 foto’s van haar paarden meegenomen en ik van OBI.  Met verbazing stonden we te kijken wat Anja aan de hand van de foto’s over de paarden wist te vertellen!  Daarop volgde dat ik met OBI naar Waalwijk ben gereden en Anja hem behandeld heeft.  Anja heeft hem ingevoeld, hem terug in balans gebracht en zijn energiebanen weer in orde gebracht.  Ongelooflijk maar ik ben met een heel ander paard terug naar huis gereden!  Daar waar hij eerst afgeschreven was kon ik na enkele dagen alweer met hem paardrijden.   Helaas heeft hij een half jaar later een herseninfarct gekregen en hebben we hem moeten laten inslapen.
 
Het was erg, maar ik ben Anja nog steeds ongelooflijk dankbaar voor die prachtige maanden dat OBI en ik dankzij haar nog hebben kunnen beleven.
 
Nadien hebben we Anja nog ettelijke malen met onze andere paarden bezocht. En ook recent nog . 

Deze edele viervoeter is geboren in 1995.
Is in 1999 klinisch en rontgenologisch keihard afgekeurd door een erkende dierenarts, maar deze beste man wist toen niet beter.

Via vrienden in contact gekomen met Anja Reijns en ze kreeg hem gezond en fit voor mij onder het zadel vanaf begin 2000 in die tijd!
Uiteindelijk heeft Nikos een geweldig leven gehad met een mooie sportcariere en met meerdere ruiters het Z2 gehaald. Ook had Nikos veel aanleg voor de passage en piafffe bleek tijdens de trainingen, maar hier heb ik in de sport nooit echt “werk” van gemaakt omdat ik hem altijd wilde sparen voor een lang en gelukkig paardenleven te hebben.

Hij is altijd een zorgenkindje gebleven en Anja Reijns bleef hem periodiek behandelen.
Nikos is wegens ouderdom gestorven in april 2015 en is 20 jaar geworden.
Via deze weg bedank ik Anja voor de zoveelste keer voor haar gave! Niet alleen voor alles wat je voor Nikos hebt gedaan, maar natuurlijk ook voor mij als persoon!

 

“Ons zoontje
sliep heel slecht, hij was ook erg onrustig. Hij zat ook niet goed in zijn vel,
zijn humeur leed er ook onder. Ik kwam een keer toevallig in contact met Anja
Reijns. Ze zei dat ze me kon helpen. Met slechts een foto van mijn zoontje en
een foto van zijn slaapkamer. Ik dacht: baat het niet, dan schaadt het niet.
Maar het effect was heel bijzonder. Nu slaapt hij goed, hij is veel  rustiger geworden.
Onze zoon heeft weer zin in het leven gekregen.”

Mily Aarts durfde haar huis niet meer te verlaten. Totdat ze het advies kreeg van haar schoonzus om Anja Reijns in te schakelen. “Met haar paranormale gaven zorgde ze ervoor dat ik mijn sociale leven weer terug heb.”

Paniekaanvallen, hyperventilatie, spanningen: telkens als Mily naar buiten ging werd ze daardoor overvallen. Daarom verkoos ze liever de veiligheid in haar eigen huis dan het leven erbuiten. “Het gevolg was wel dat ik steeds meer in een isolement terechtkwam”, zegt de Vlijmense.

Het bezoek aan Anja veranderde haar leven radicaal. “Het was een openbaring. Na de sessie bij Anja had ik het gevoel dat ik twintig kilo was kwijtgeraakt. Een grote emotionele ballast viel weg, ik voelde me een stuk lichter.”

Met behulp van Anja veroverde Mily stap voor stap weer het maatschappelijk veld. “Het was niet eenvoudig, maar Anja hielp me daarbij. Ze had een foto van me. Telkens als ik aangaf dat ik bijvoorbeeld boodschappen ging doen, gaf ze me door de foto in te lezen de kracht om gewoon mee te doen. Ik voelde het ook als Anja daarmee bezig was. Ik kreeg meteen de kracht en de energie om naar buiten te gaan. Ik hoor er nu weer bij.” Nog een prettig bijeffect: “Anja heeft me ook van mijn medicijnen afgeholpen. Dat deden we in samenspraak met mijn huisarts. Ook wat dat betreft, gaat Anja heel zorgvuldig met je om.”

Marieke was al lange tijd opzoek naar een geschikt jong dressuurpaard.
Toen ze, na een lange zoektocht en veel verschillende paarden te hebben gezien ze, haar hart verloren
had aan de ruin Now or Never bleek hij op de keuring OCD te hebben. Dan baal je even flink.
Alles klopte. De schofthoogte, kleur, gewenst afstammelingen en een heel fijn karakter.

Na overleg met Anja Reijns en de dierenarts heb ik besloten Now or Never te laten opereren
aan OCD. Met intensieve voor- en nazorg van Anja Reijns is de operatie succesvol verlopen.
Mijn paard had er niets mee geleden. Het vervelende van zo’n operatie is altijd het langdurig revalideren
en de stalrust. Stalrust is in mijn beleving nooit goed voor het lichaam en de geest van je
paard, maar het moest even. Anja Reijns heeft mijn paard ook tijdens de revalidatie regelmatig
behandelt. Gewoon via een recente foto! Zo kon Anja het lichaam en de geest van mijn paard
telkens van de juiste energie voorzien om ervoor te zorgen dat de revalidatie voorspoedig kon
verlopen. Gelukkig is mijn paard zeer goed door de revalidatie gekomen. Met super mooie
dunnen benen en verder geen complicaties heb ik nu een ‘geschikt’ sportpaard.

Ik kan het iedereen aanraden contact te zoeken met Anja Reijns!

Anja Reijns

Locatie Groningen
Koloniesweg 3b
9695 EL Bellingwolde

Locatie Noord-Brabant
Van Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel