Mens

Werkwijze mens

Wanneer iemand een klacht heeft kunnen ze mij benaderen via mijn assistente website of mail.
Dan ga ik bekijken welke therapie er nodig is om u van uw klacht af te helpen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor die we dan kunnen bespreken.


De eerste stap is dat ik ga invoelen via ofwel face-time/foto of life wat u nodig heeft en welke energieën er nodig zijn om u weer in balans te brengen. Dat kan mentaal en dat kan fysiek zijn. Vandaar uit gaan we dan samen aan het werk. Wekelijks hebben we dan even contact hoe het genezingsproces vordert. Daar kunnen we de therapie dan weer op aanpassen zodat aan het eind van de therapie het mentale en fysieke van de mens weer in balans is.


Het stuk genezen dat ik doe is bedoeld als ondersteuning van de reguliere arts. Het is belangrijk en een must om met wat voor klachten dan ook altijd de reguliere sector te bezoeken. Daarnaast kan ik een stuk ondersteuning zijn om sneller te genezen of om pijn te bestrijden. Het is voor mij niet mogelijk kanker, aids en vormen van reuma te genezen, maar ik de mensen wel een draaglijker verloop van de ziekte geven.

Anja Reijns

Locatie Groningen
Koloniesweg 3b
9695 EL Bellingwolde

Locatie Noord-Brabant
Van Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel

Lees de ervaringen van anderen