Dier

Werkwijze dier

Wanneer u een dier met een klacht heeft, kunt u een foto van uw dier mailen of appen. Dit geldt voor kleine huisdieren (van konijn tot hond) en voor de grotere dieren (paarden, koeien etc) ik ga dan de foto invoelen en neemt dan contact met u op met mijn bevindingen. Als u een vraag mee wilt sturen dan mag dat maar het hoeft niet.

Als er een mentale of fysieke disbalans is krijg je klachten ook een dier kan mentaal te zwaar belast zijn waardoor de stress er op een fysieke manier uitkomt.

Wat een dier nodig heeft aan energie is altijd verschillend. Dit kan zijn geneeskracht, rust of juist aarde. De energieën die een dier ontvangt tijdens een consult van mij doet dagen erna nog zijn werk en zal uiteindelijk voor verlichting van de pijn of mogelijk genezing zorgen. Soms is 1 behandeling genoeg, bij ernstiger kwalen doorgaans meer. Dit is per individu ook weer anders.

Het stuk genezen dat ik doe is bedoeld als ondersteuning van de dieren- of vee-arts. Het is belangrijk en een must om met wat voor klachten dan ook altijd de reguliere sector te bezoeken. Daarnaast kan ik een stuk ondersteuning zijn om sneller te genezen of pijn te bestrijden.

Anja Reijns

Locatie Groningen
Koloniesweg 3b
9695 EL Bellingwolde

Locatie Noord-Brabant
Van Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel

Lees de ervaringen van anderen