Zakelijk

Zakelijk

Er wordt mij wel eens gevraagd of ik ook iets voor een bedrijf kan betekenen. Natuurlijk kan ik dat! “Waarmee dan? Wordt er dan gevraagd, “want paranormaal en zakelijk ligt toch echt ver uit elkaar”. “Nee hoor”, zeg ik dan want doordat ik paranormaal ben, kan ik dingen beter voorvoelen, aanvoelen en daardoor ook dingen voor zijn. Bijvoorbeeld: Als er regelmatig veel zieken zijn in een bepaald pand en het bedrijf daaronder lijdt kunnen ze mij vragen om te onderzoeken waar dat door komt. Ik kan bijvoorbeeld voelen of er een waterader onder het pand doorloopt of een aardstraal. Of andere energieën waardoor het welbevinden van je personeel beïnvloedt wordt. Daar kan ik dus iets tegen doen en kan ik dat dus voor u oplossen zodat er minder zieken zijn en er een optimale werkplek wordt gecreëerd. Zo ook met moeilijke besluiten nemen kan ik indien men daarom vraagt behulpzaam zijn bij het invoelen van de gevolgen van een besluit.

REVIEW:

Aan het woord: Kees van Gilst, eigenaar van Rail Partner Holland

“Anja Reijns is waardevol voor onze mensen. En voor ons bedrijf”

Een onderneming moet geld verdienen om zijn bestaan te waarborgen. Maar een bedrijf is meer, vindt Kees van Gilst, directeur van Rail Partner Holland. “Je moet ook een goed huisvader zijn voor je medewerkers.” Als Kees de vader is, dan mag Anja Reijns de moeder worden genoemd. Want de paranormaal begaafde Waalwijkse is jarenlang nauw betrokken bij het bedrijf. “Anja zorgt ervoor dat wij, zo’n dertig medewerkers, in balans zijn en blijven. Daardoor werken we hier ook zo prettig met elkaar samen. En het betaalt zich financieel wel degelijk uit, al is dat niet het doel waar we naar streven.”

Een mens kun je niet alleen uitdrukken in een economisch getal – al zouden de meeste ondernemers dat heel graag willen. Een mens is logica en emotie in één. Als die componenten in evenwicht zijn, functioneren mensen op hun best. En dan voelen mensen zich ook het gelukkigst.

Maar die balans kan makkelijk worden verstoord. Door ziekte, door relationele problemen,  door financiële krapte. Een mens kan er zich niet voor afsluiten, dus de ballast wordt ook naar het werk meegenomen.

Geen enkel bedrijf ontkomt aan zulke problemen – ook Rail Partner Holland niet. “Maar wij gaan er heel goed mee om, dankzij Anja”, zegt Van Gilst. “Ondanks de moeilijke omstandigheden waarin een medewerker verkeert en de klappen worden oplopen, houdt Anja toch de kwaliteiten die ze hebben overeind. Het is een stukje maatschappelijke betrokkenheid die wij willen tonen. Ook de onderneming wordt er financieel beter van. Het mes snijdt dus aan twee kanten.”

Hocuspocus. Paranormaal, dat is toch abnormaal? Zo werd in eerste instantie door de meeste medewerkers gereageerd toen Van Gilst besloot om Anja Reijns te betrekken bij het wel en wee van het belangrijkste kapitaal van Rail Partner Holland. Die scepsis is verdwenen. “Ten eerste is Anja een heel normale vrouw. Geen zwever, maar lekker nuchter. Alleen heeft ze vaardigheden die er door de eeuwen heen altijd al waren. Maar niet iedereen kan ze toepassen, zij wél. Anja is onze steun en toeverlaat op het mentale vlak. Onze mensen hebben het zelf ondervonden. Sterker nog: als ze iets dwarszit, dan vragen ze om Anja voor een sessie.”

Investeren in Anja Reijns, dus investeren in zijn medewerkers – en ook zichzelf: ‘Ik maak ook gebruik van haar gaven’ – is buitengewoon waardevol, is de ervaring van Van Gilst. “Aandacht voor je mensen genereert aandacht voor de ander. Aandacht voor je collega’s, voor je werk, voor de klanten. We hebben daardoor een heel homogene groep gekregen met betrokken medewerkers. Dat is heel erg waardevol. Daar heeft Anja een belangrijk steentje aan bijgedragen.”

Kees van Gilst / Rail Partner Holland BV

“Anja helpt me zakelijk en privé met haar gave”

Zowel zakelijk als privé heb ik, Pierre van den Meijdenberg*, regelmatig contact met Anja Reijns, die paranormaal begaafd is. Zelf heb ik heel veel last van een chronische ziekte. Anja verlicht die pijn aanzienlijk. En als nieuwe klanten met mij zaken willen doen, laat ik die ook door haar screenen. Ook daarin heeft Anja me altijd geholpen.”

Vergaan van de pijn, ik weet wat het is. “Altijd staken er weer ontstekingen op. Verschrikkelijk was dat, bijna niet vol te houden. Ik heb veel dokters en specialisten gezien, ook die hadden er geen oplossing voor.” Uiteindelijk kwam ik bij Anja terecht, die ik leerde kennen via mijn dochter. Anja heeft me behandeld. En ze heeft me ook een homeopathisch middel gegeven. Omdat het natuurlijk producten zijn, helpen ze niet accuut maar ik merkte wel progressie. Zodanig dat die pijn niet meer overheerste, ik kon veel beter functioneren. Het punt was dat ik last had van urinezuren die gingen kristalliseren. Die veroorzaakten die helse pijn. Maar door de behandeling van Anja en de middelen werden die zuren al door het lichaam afgevoerd voordat ze de kans kregen om te kristalliseren.

Een tijd terug had ik last van vergeetachtigheid. “Vreemd, dat was niks voor mij. Anja heeft me toen wederom een homeopatisch middel wat de doorbloeding van de hersenen voorgeschreven. Binnen een week was ik weer messcherp en kon ik me alles weer herinneren.”

Ik heb een bloeiend bedrijf. Maar de economische crisis heeft er wel voor gezorgd dat sommige klanten niet meer kunnen of willen betalen. Dat is heel vervelend om mee te maken. Ook daarin is Anja mij van dienst. Ze heeft namelijk het vermogen om aan te voelen hoe iemand in elkaar steekt. Daar heeft ze de persoon zelf niet voor nodig, alleen maar een brief van die nieuwe klant, bijvoorbeeld voor een bestelling. Daar gaat ze mee aan de slag. Bij zo’n zakelijk consult vertelt ze me of ik met die nieuwe klant wel of niet in zee moet gaan. Het is heel bijzonder: de klanten waarvan Anja zei dat die betrouwbaar waren, betaalden ook altijd keurig op tijd.”

Pierre van den Meijdenberg

*Vanwege privacyredenen is de naam gefingeerd.

Anja Reijns

Locatie Groningen
Koloniesweg 3b
9695 EL Bellingwolde

Locatie Noord-Brabant
Van Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel

Lees de ervaringen van anderen