Mentaal / fysieke problemen

Mentaal / fysieke problemen

Als u klachten heeft mentaal of fysiek ga ik invoelen waar de klacht vandaan komt en daar de therapie op afstemmen. Natuurlijk is het belangrijk dat ik 1 x in de week een update krijg zodat ik de therapie weer kan afstemmen op de situatie van dat moment.

Fysiek

 • Bacteriele infecties (zoals Nazorg bij Corona en Long-Covid)
 • Kanker
 • Allergieën / huidproblemen
 • Reumatische klachten
 • Ischias
 • Spit
 • Frozen shoulder
 • Tennis-arm
 • Fantoom pijn
 • Zenuwontsteking
 • Bindweefselontsteking
 • Aangezichtspijn
 • Maag-darm klachten
 • Astma

Mentaal

 • Stress/ burn-out
 • Fobieën (dwangneurose),
 • Angsten
 • Hyperventilatie
 • Trauma’s uit het verleden
 • PTSS-syndroom
 • Psychose

Voor- en nazorg bij operaties/ chemotherapie en bestralingen

Bij dit soort ingrijpende situaties is het prettig om zo min mogelijk naweeën te hebben. Hierin kan ik u ondersteunen en zorgen dat u er minder ziek van bent en uw herstellend vermogen sterker wordt het energieniveau hoger blijft en de therapie beter aanslaat.
Natuurlijk kan ik de reguliere sector niet vervangen maar door de jaren heen heb ik steeds meer contact gekregen met de reguliere sector en kan ik op mijn wijze u naast deze sector helpen. Ieder behandelwijze in deze situaties is anders daarom bespreek ik die altijd van te voren met de cliënt.

Anja Reijns

Locatie Groningen
Koloniesweg 3b
9695 EL Bellingwolde

Locatie Noord-Brabant
Van Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel

Lees de ervaringen van anderen