Coaching bij onderlinge problemen

Coaching bij onderlinge problemen

Coaching bij onderlinge problemen
Als je met mensen werkt heeft iedereen natuurlijk zijn eigen mening en soms kan dat voor irritatie zorgen. Ik coach die mensen, bekijk hun problemen en samen zoeken we naar een oplossing op een goede en positieve manier. Het is belangrijk dat er op de werkvloer zo min mogelijk irritaties zijn dus duidelijkheid en openheid is erg belangrijk en dat kan ik op een positieve wijze in een workshop duidelijk maken zodat interactie ontstaat tussen de collega’s onderling en vandaar uit leer ik de mensen op een andere manier met kritiek of ideeën om te gaan zodat de sfeer prettig blijft om in te werken

Uw ideaal: een optimale samenwerking
Elk mens is een uniek individu. Ieder met zijn eigen wensen, meningen en ideeën. Samen optrekken binnen een bedrijf – zeker als uw medewerkers karakter hebben – is een uitdaging. Die uitdaging kan verworden tot een beproeving als medewerkers het doel – samen werken aan een gezonde organisatie of onderneming – uit het oog verliezen.

Met behulp van mijn paranormale krachten en de positieve grondhouding die ik uitstraal heb ik het vermogen om medewerkers elkaars mogelijkheden en onmogelijkheden te laten zien. Door de ogen te openen begrijpen ze elkaar ook. Dat begrip is de basis voor een betere samenwerking. Daardoor neemt ook de productiviteit toe.

Plezier in je werk met een optimale werkplek
Op de werkplek moet een medewerker zich als een vis in het water voelen. Pas dan kan er optimaal worden gepresteerd. Iedere mens straalt energie uit. Sommige mensen zijn heel gevoelig voor die energiebanen. Daardoor wordt hun werk negatief beïnvloed. Het is mogelijk om die energiebanen anders te laten lopen. Daardoor komt het plezier in het werk én de productiviteit terug.

Advies bij sollicitaties
Een nieuwe medewerker aannemen – een kwestie van ons gevoel
Als ondernemer moet u veel beslissingen nemen. Soms zijn die essentieel voor uw bedrijfsvoering. Zoals bij het aannemen van een nieuwe medewerker. Bij uw zoektocht naar personeel maakt u vooral gebruik van uw ratio: hoe wordt de functie ingevuld, welke capaciteiten zijn noodzakelijk. Tijdens het sollicitatiegesprek komt uiteraard die rationele invulling aan bod. Daarnaast moet er ook een klik zijn tussen u en de nieuwe medewerker. Dat gevoel speelt ook een rol bij die zoektocht. Maar ratio en gevoel kunnen u in de luren leggen. Want wie garandeert u dat de sollicitant zich niet te mooi presenteert? Dat zoiets gebeurt, weet ook u: je moet jezelf verkopen om je doel te bereiken. Het is heel vervelend om na verloop van tijd erachter te komen dat u verkeerde keus hebt gemaakt.

Dat kunt u voorkomen. Ik bied u een aanvullende methode om een sollicitant te doorgronden, zonder daarbij de integriteit van de persoon in kwestie aan te
tasten. Uw gevoel wordt ons gevoel – en biedt dus zekerheid.

Prijs in overleg

Teambuilding
Anja geeft teambuildings ook bij u op uw bedrijf. Het doel van deze teambuilding is een verbeterde concentratie en meer energie te geven aan alle werknemers. Hierdoor zijn zij meer in balans en worden positief beïnvloed waardoor ze weer lekkerder in hun vel komen te zitten en hun prestaties verbeterd zullen worden.

Prijs in overleg

Leren jezelf te presenteren
Wat zijn nou de hoofd- en bijzaken als je jezelf of je bedrijf presenteert? Hoe is je houding? Hoe kom je over? Je kunt bij Anja terecht als je denkt dat er ruimte is voor verbetering.

Prijs in overleg

Voor de sollicitant
Wanneer u op zoek bent naar een baan is het allereerst belangrijk om te weten: Wat past bij mij? Wat voor werk zou ik willen doen? Om daar achter te komen kijk ik naar uw kwaliteiten, mogelijkheden en het type bedrijf waar u goed in zult gedijen.
Wanneer u al een bedrijf op het oog heeft kan zij zien of dit het bedrijf is waar u zich lekker zult voelen. Wanneer u de sollicitatieprocedure ingaat is het belangrijk dat u zich lekker voelt. Daarvoor gaat zij u in haar praktijk voorbereiden, met positieve energie voeden, zelfvertrouwen en rust geven. Dat zijn de energieën waarmee zij u voed wanneer u op gesprek mag komen. Als u als sollicitant zich lekker voelt is de kans op de baan groter, want u straalt het uit.

Prijs in overleg

Anja Reijns

Locatie Groningen
Koloniesweg 3b
9695 EL Bellingwolde

Locatie Noord-Brabant
Van Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel

Lees de ervaringen van anderen