Examens / wedstrijdbegeleiding

Examens / wedstrijdbegeleiding

Stress bij (rij)examens, wedstrijden of sollicitatie is niet nodig.

Een beetje spanning is goed: het scherpt je geest, dan presteer je ook beter. Bijvoorbeeld met een rijexamen, een schooltentamen, sollicitatiegesprek of belangrijke wedstrijd. Te veel spanning leidt tot stress en dat verlamt je vermogen om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Faalangst krijgt de overhand bij examens, de kans dat je wordt aangenomen voor die baan daalt aanzienlijk: je bent namelijk jezelf niet. Stress wegnemen, dat kost echt niet zoveel moeite. Dat kan zelfs al met een foto. Door mijn gave zorg ik ervoor dat zenuwen niet de overhand krijgen, maar dat je zelfverzekerd aan die moeilijke “klus”begint. Zelfverzekerd zijn is dé basisvoorwaarde om te kunnen slagen.

Natuurlijk kan ik u ook begeleiden met andere moeilijke zaken, een moeilijk gesprek, tandartsbezoek of een ziekenhuisbezoek, operatie etc.

U kunt uw foto mailen of appen (06 18 4 406 45) naar [email protected] met vermelding van uw adresgegevens, datum en tijdstip examen etc. Nadat Anja de vergoeding die ze hier voor vraagt heeft ontvangen zal zij u via de foto begeleiden.

Anja Reijns

Locatie Groningen
Koloniesweg 3b
9695 EL Bellingwolde

Locatie Noord-Brabant
Van Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel

Lees de ervaringen van anderen