Paranormaal wordt normaal, dankzij Anja Reijns” Weekblad Waalwijk / BaLaDe

Paranormaal wordt normaal, dankzij Anja Reijns.
 
Veel mensen hebben last van klachten zoals bijvoorbeeld depressie of chronische pijn. Gelukkig is de medische wereld tegenwoordig zo ver gevorderd dat veel van deze klachten kunnen worden verzacht. Maar het gebeurt regelmatig dat hiermee alleen de symptomen worden aangepakt. Vaak is er meer nodig om bij de achterliggende bron van het probleem te komen. Hulp om dit te bereiken en aan te pakken is maar één van de vele dingen die Anja Reijns te bieden heeft.
 
Anja Reijns is een welbekende naam binnen de wereld van paranormale therapie. Ze weet al vanaf jongs af aan dat ze gevoelig is voor bepaalde dingen waar andere mensen vaak minder voor open staan. Daarnaast heeft ze ook nog eens homeopathie gestudeerd. Door de jaren heen heeft ze diverse manieren gevonden om zoveel mogelijk mensen bij te kunnen staan met de meest uiteenlopende problemen. Dit doet ze op een uiterst toegankelijke manier. Er is geen sprake van een showelement of hoge prijzen, en ze hecht er veel waarde aan dat mensen eerst bekijken wat de medische wereld te bieden heeft. Daarnaast probeert ze problemen ook zo snel en efficiënt mogelijk aan te pakken, in plaats van mensen afhankelijk te maken. De eerlijke en open werkwijze die ze hanteert zorgt ervoor dat het zweverige beeld dat mensen bij onderwerpen als het paranormale hebben al snel wegvalt. Anja wil dan ook niets liever dan dat het paranormale als normaal gezien gaat worden.
 
Een voorbeeld van één van de vele verschillende vormen van ondersteuning die Anja biedt is bijvoorbeeld een consult waar ze de achterliggende problemen achter symptomen als ontstekingen of allergische reacties zoekt en aanpakt. Uiteraard in samenwerking met de artsen en specialisten die dergelijke klachten op hun manier ook bestrijden. Maar ook voor ergere aandoening zoals bijvoorbeeld kanker, aids of reuma biedt Anja hulp. Waar zij deze ernstige aandoeningen niet kan laten verdwijnen kan ze wel het ziekteverloop een stuk dragelijker maken voor de patiënt, iets wat de kwaliteit van het leven van deze mensen een enorme boost geeft.
 
Ook voor klachten zoals bijvoorbeeld stress, slapeloosheid en depressie biedt Anja hulp. Zo heeft zij de gave om mensen tot rust te laten komen, vaak voor het eerst in een lange tijd..
 
Mocht u naast uw medische hulp nog meer zoeken om uw klachten te verlichten, of mocht u simpelweg geïnteresseerd zijn in het paranormale, gun uzelf dan de kans om samen met Anja op zoek te gaan naar hoe u uw doel kunt bereiken. U kunt er alleen maar beter van worden.
 
Door Martijn van der Gouw

Anja Reijns

Locatie Groningen
Koloniesweg 3b
9695 EL Bellingwolde

Locatie Noord-Brabant
Van Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel

Lees de ervaringen van anderen