Redactioneel stuk Bossche Omroep

Paranormaal is heel normaal – al meer dan 25 jaar
 
Al ruim 25 jaar helpt Anja Reijns met haar paranormale gaven mens en dier. Paranormaal is heel normaal, dat is haar motto. Steeds meer mensen ervaren dat ook zo: niet alleen neemt het aantal cliënten toe, ook hebben ze baat bij het invoelend vermogen van Anja.
 
Niet alleen haar paranormale gaven maken Anja bijzonder, ook haar verschijning. Ze is een doodnormale vrouw, geen type dat zwevend door het leven gaat. “Ik ben heel erg geaard, daardoor voelen mensen zich bij mij meteen op hun gemak.” Anja is integer. “Ik zal nooit mensen helpen die het medische circuit bewust overslaan. Dat hoort niet.”
 
Als u voor de eerste keer bij Anja op bezoek komt, vertelt u waarom u haar hulp inroept. “Terwijl u dat doet, voel ik in. Niet fysiek, maar ik krijg via uw lichaam en energieveld het verhaal te horen wat er echt aan de hand is. Daaruit kan ik opmaken welke soorten levensenergie u nodig heeft om u weer beter te laten voelen.”
 
De behandeling zelf gebeurt soms op de massagetafel. “Daarbij is het soms noodzakelijk u aan te raken om de energie zo goed mogelijk te kunnen doseren. Daarvoor vraag ik altijd permissie. Meestal kan na één sessie het probleem al worden verholpen, soms is een behandelplan nodig. Die stel ik dan samen met u op. Het is een eindig plan, meestal duurt dat een paar weken tot een maand.”
 
Bij Anja kunt u voor verschillende kwalen bij u terecht: van burn-out, migraine, rug- en nekklachten, sportblessures, tot het verlichten van de pijn. “Ik behandel veel kankerpatiënten om bijvoorbeeld hun weerstand te verhogen na een chemotherapie. Wetenschappelijk is bewezen dat na mijn behandelingen de bloedwaardes significant veranderen. Soms verwijzen artsen patiënten naar mij door om ze een stukje extra energie te geven.” Iedereen kan bij Anja terecht – ook als u slecht ter been bent: de taxi stopt bij de voordeur.
 
Speciale aandacht heeft Anja voor kinderen. “Daar heb ik een zwak voor. Kinderen moeten zoveel mogelijk gelukkig zijn. Als ze erg druk zijn of concentratieproblemen hebben kan ik ze helpen.”
 
Anja helpt ook dieren, onder meer honden, katten en paarden. “Ik maak heel snel contact met dieren, want ze hebben nooit een dubbele agenda. Ze zijn puur. Vooral in de paardensport heb ik een naam opgebouwd. Een paard is een prachtig wezen, zal nooit lelijk doen tegen een mens. Tenzij het ergens pijn heeft. Als de dierenarts niks kan vinden, laat het paard het dan mij vertellen. Dan los ik het op.”
 
 

Anja Reijns

Locatie Groningen
Koloniesweg 3b
9695 EL Bellingwolde

Locatie Noord-Brabant
Van Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel

Lees de ervaringen van anderen