Waarvoor kunt u allemaal bij mij terecht?

In mijn praktijk krijg ik veel cliënten die last hebben van chronische pijn. Het hele medische circuit is doorlopen en de uitkomst luidt: u moet ermee leren leven. Of de pijn kan alleen worden onderdrukt met zware medicatie, die zoveel bijwerkingen hebben dat normaal functioneren in de maatschappij nagenoeg onmogelijk is. Ik verlicht de pijn, zodat je weer kunt functioneren, meedoen in sociale verkeer. Zo heb ik een keer een  man gehad die last had van een whiplash. Niets was eraan te doen, vijf jaar lang moest hij leven met een amper te dragen pijn. Met een behandelplan heb ik hem daar van af kunnen helpen. Er komt geen poespas aan te pas. Ik stuur energie naar het gebied in je lichaam die dat nodig heeft. Moeilijker is het niet.

Een chemokuur ondergaan is psychisch zwaar. Ook fysiek vraagt het veel. Daarbij kan ik ondersteuning bieden. Als cliënten bij mij zijn geweest,  krijgen ze regelmatig van hun oncoloog te horen dat hun weerstand groter is geworden. Dat bevordert weer het verwerken van de chemokuur zelf.”

In onze hectische maatschappij komt stress veel voor. Het kan leiden tot een burn-out. Ontspannen, meer leren relativeren is een van de beste medicijnen om weer tot jezelf te komen. Ik kan daarbij helpen. Na een aantal behandelingen sta je anders in het leven. Meer ontspannen, daardoor kun je wat je op pad komt ook beter aan.

Laten we zeker de nieuwetijdskinderen niet vergeten. Deze kinderen zijn heel gevoelig voor prikkels van buitenaf. Daar wemelt het van, kijk maar naar de social media. Met een simpele behandeling bouw ik een schild om zo’n kind, waardoor ze veel minder ontvankelijk zijn voor die ruis. U krijgt uw eigen kind weer terug.

Ik geef ook mentale begeleiding aan dieren. Veel ruiters roepen mijn hulp in. Paarden werken graag voor hun baas – totdat ze worden overvraagd. Dan is het voorbij. Ik zorg ervoor dat het paard weer rust krijgt en dat de communicatie tussen dier en mens weer wordt hersteld. Ook honden, katten en andere dieren hebben er baat bij.

Anja Reijns

Locatie Groningen
Koloniesweg 3b
9695 EL Bellingwolde

Locatie Noord-Brabant
Van Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel

Lees de ervaringen van anderen