Nieuws

Nieuws

Laatste nieuws

Zonder dat ik iets aan Anja had verteld, vond ze mijn zwakke plek. Het leek wel of die voet in brand stond Ruud Verduyn
2 wekelijkse column Regiokrant NoordPers
Waarvoor kunt u allemaal bij mij terecht: Alle fysieke en mentale klachten Hier wat extra uitleg.
Kinderen: Slaapproblemen, veel ziek zonder medische verklaring, angstig, bedplassen, faalangst. Komt u dit bekend voor
Voor diegenen die denken dat Anja niet meer aan het werk is, die kan ze gerust stellen. Anja is op dit moment op meerdere manieren bereikbaar.
Opstandig. Nachtmerries. Concentratieproblemen. Onderpresteren op school. Volgens een psychologische test zou Pieter van Doorn* het Syndroom van Asperger hebben. Ritalin zou kunnen helpen.
Paranormaal is heel normaal, dat is haar motto. Steeds meer mensen ervaren dat ook zo: niet alleen neemt het aantal cliënten toe, ook hebben ze baat bij het invoelend vermogen van Anja.
Veel mensen hebben last van klachten zoals bijvoorbeeld depressie of chronische pijn. Gelukkig is de medische wereld tegenwoordig zo ver gevorderd dat veel van deze klachten kunnen worden verzacht. Maar het gebeurt regelmatig dat hiermee alleen de symptomen worden aangepakt.
Fantastische hulp van Anja Reijns bij het verwerken van borstkanker
Last hebben van je rug, nek, schouders, knie, of benen is vervelend. Zeker als het chronisch is, dan heeft de pijn een grote invloed op je leven. Je wordt geleefd.
Anja Reijns is paranormaal begaafd. Met die gave helpt ze veel mensen én dieren.
Anja Reijns is paranormaal begaafd. Met die gave helpt ze veel mensen én dieren. Ook roept het bovennatuurlijke veel vragen op. Op die vragen geeft Anja in een maandelijkse column een antwoord.

Lees de ervaringen van anderen